Thursday, 14 April 2011

Berminat utk menjadi lecturer part time di UBM?



Salam utk warga UBM. Konsep lec di UBM ni bermaksud blogger yang memberi tips dari segi entri utk dikongsi bersama student UBM. Setiap entri korang yang mengandungi tips tutorial dan seumpamanya akan ditapis utk dikeluarkan di perpustakaan UBM.

Bagi yang berminat sila emailkan entri anda ke :-
ubmalaysia@gmail.com dengan tajuk "Entri part time UBM"
Setiap entri yang kami keluarkan akan kami kreditkan ke blog anda. Secara tidak langsung anda  digelar lec part time di UBM dan menjadi rujukan para pelajar! Entri anda akan kami letak dibawah subjek2 tertentu yang bakal kami klaskan. Contohnya tutorial berkenaan coding dibawah subjek "coding services"

Berminat? emailkan.

Admin.

26 comments:

lAl said...

Saya berminat menjadi Lecturer Subjek Psikologi Blogger. Boleh ka Dato Naib Canselor UBM?

paihujey said...

menarik ni..boleh try apply..tp masih x cukup ilmu lagi...

MissNadh said...

best gilak! tak sabar nak belajar sume nih..

rindu zaman belajar..wuwuu~

azrijohan said...

emm,saye ade tutorial..
dah post,so x dpt nak email kan..
komen sini jea hope diterima..



http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/tutorialjana-pendapatan-melalui.html

♥ ..misz jenab..♥ said...

sebab ceq dah jadik makcik kantin cinie jadik ceq nak torai lah aja korang2 sumer subjek masak memasak yer..ecehhh...saper setuju siler angkat tangan macam sayer...~~~~cool giler..=)

♥yaya budak suka embun♥ said...

x memahami kehendak laaaaaaaa.. terangkn plissssss

UBM said...

@yaya Bagi yang berminat sila emailkan entri anda ke :- emailkan entri anda yang berkenaan tu. kat kami. nanti akan dkreditkan!

Benjy said...

Selain daripada tip2 entri berunsur maklumat boleh juga ke di kira lecturer ? minat ni memang ada kalau diberikan peluang ... akan ku e-mail nanti ... tunggu.. hehehehe

Abang Zam said...

tak kisah ke kalau entri tu berkenaan dengan Photoshop, gaya hidup?

asalkan tips & tutorial rite?

Saya Pidut said...

saya jdi student je ler...

storyfromme said...

saya blogger baru.tak layak nak jadi lecturer.jadi student layak la.

SyedGraphiX said...

saya nak ajar blogger english education :P

mahirahnazlim said...

sy mmg takde bakat nak jadi lect . takpe lah nnti tolong promotkan jugak kot ade yg brminat .

Norhayati Rostam said...

Haha.
Teringin la juga.
Tapi tidak berkesempatan.
chewah.
padahal ilmu tak cukup.

javanese DOVE ! said...

PROF,

tak kisah kan lecturer apa pun..
lecturer kecantikan ke,fesyen ke..
tak kisah kan?

UBM said...

prof tak kesah.. apa saja tutorial dan tips kalau berminat emailkan saja pada prof yea.. prof nantikan hasil daripada kalian semua :)

javanese DOVE ! said...

ok PROF,
i'll try..

:)

hqfizulhqkim said...

wah bagusnya! :)(:

diyana said...

saya nak belajar2!! hehe ada final exam tak ni??ngee~

Shahrulsite said...

Idea yang sgt bernas la dgn menubuhkan UBM ni...keep it alive

cik.saffa.here.with.love. said...

saya jadi lecturer math dengan fizik boleh la...heeeee~~

Orang Kampung said...

haha.. jdi bibik je la..

cik Nemo said...

tak dapat jadi student. jadi lecturer pon jadilah! haha

Muhsin Aminudin said...

saya tak nak jadi lecturer segala ilmu yang ada kat U tu, nak jadi lecturer tntang hidup. dont worry, privacy is protected :)

azra wahab said...

boleh tau ape subjek2 tertentu 2?

Bella Bell said...

wahhh..kreatif..tp xde apa2 ilmu..hehehe~

Students

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger