Sunday, 17 April 2011

Pengumuman! | Assignment Terbaik Minggu Orientasi UBM

 

 

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

 

sejak seminggu lepas, admin menerima lebih kurang 300++ penghantaran assignment dari semua mahasaswa/i UBM. mereng kepala jugak la nak semak.. sampai admin pening-pening la nak pikir assignment mana yang terbaik. semua terbaik! tapi antara semua yang terbaik tuh, admin dah dapat kenal pasti 3 penyertaan yang paling mendapat markah tinggi. jum kita tengok sape punye yang terpilih untuk mendapat anugerah dekan tu;

 

TEMPAT PERTAMA

[KLIK SINI]

 

TEMPAT KEDUA

[KLIK SINI]

 

TEMPAT KETIGA

[KLIK SINI]

 

dah baca dan terjah assignment mereka? menarik bukan? untuk pengetahuan mahasiswa/i sekalian, pemilihan berdasarkan kekreatifan dan isi dalam penulisan mereka. fuhh!! at last. kepada yang tidak tersenarai untuk menerima anugerah, untuk assignment speterusnya, korang cuba dengan gigih lagi ok! dan diharap mahasiswa sekalian bersedia untuk assignment seterusnya yang dijangka dalam 2-3 hari lagi insyaAllah.

 

UBM :  untuk tengok senarai penyertaan keseluruhan [KLIK SINI]

29 comments:

hqfizulhqkim said...

congratz pada mereka yang dapat anugerah dekan utk first assignment ni :)

syaimz said...

wahlamark,memang powerlah diorang!
mana uni kiter nih?? XD

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

assalamualaikum
aku akui depa memang kreatif giler babai...
sampai dapat surat tawaran masuk UBM...pergh!!!never tot that...
biase la, dah lame tinggal zaman2 student ni..
tapi skang aku di UBM..oh yeah!!!
hahaha

aCap
ke blogku

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

cis..xpe2..akan ku berusaha.. :)

Piqah said...

ok assignment diorang bertiga memang awesome lah ! tahniah :)

UBM said...

yup2...dari 300++ penyertaan... tahniah kepada mereka

MissNadh said...

mmg terbaikkk

Nizam said...

tahniah pada mereka... :)

eyjalukman said...

fuhh , pnat nk baca 300++ uh !
thniah kwn2 ;)

cik pulau said...

congrate buat mereka..
jeleznya... ^^,

cik yuz said...

owh..congrats!

nur amalina athman said...

thniah kepada mereka..:)..
dan yg lain2 juga sebab berjaya hantar assgment tue..:)

MakweGerrard said...

kencangla asgnment dowg nih..nk tru,,!! heheh

btw congrates ye..=)

hana said...

wah..
tahniah2..
hehe

akmal afiqah said...

kena usaha lagi la..hihi. tahniah

R.I.E.Z said...

congrates buat student yg dpt dean list tu..and congrates jugak buat semua yg dpt msuk UBM ni. keep up a goow work guys!!

Orang Kampung said...

tahniah kpada student yg dpt assgmnt terbaik tu..

tahniah juga kpd diriku. hehe..
aku minta maaf la sbb entri aku tu..
gmbrnya trlalu besar.. aku bru tukar theme..
trima kasih krna memilih assgnment aku.. hehe..

Halusinasi said...

wah tak sangka smpai ada buat surat tawaran! cayalah!! yang dapat markah tinggi assignment kali ni memang yang terbaik la^^

Norhayati Rostam said...

La..siap ada pengiktirafan ke?
Hebat r UBM!
Tahniah to all!

arep_lockermonth said...

nk jadik [elajar ubm jgk!!!

ANA FARHA said...

tahniah pada mereka yang berjaya.. yang lain-lain, tingkat usaha pada assignment akan datang.. ;)

.:Azwany Razak:. said...

tahniah pada sume yang dpat dekan..

and thanks kt sume yang ucap tahniah pada kitorang.. hehehe.. (malu plak)

thanks gak pada prof and lecturer yg tlah bersusah payah memilih saya sbgai dekan.. hehehe.. yang laen pon pasnie mesti dekan jgk..

korang bley komen kt cnie..
http://azwanyrazak.blogspot.com/2011/04/aku-dapat-masuk-ubm-biar-betol.html

SHM said...

wah, lps ni kene wat assgnmt lg baik...bru bole jdik student contoh..

Encik Amie said...

owh,mcm ni rupanya cara wat asgment,bru aku tau,dlu amek engnering byk wat report ja.xpa,ada pluang lg.

HazHand said...

wau111 aku suke! yei~!!! aku mng!!1 thanks UBM!!!!

javanese DOVE ! said...

wah...baru masuk unibersiti dah dpt title best-student gitu!

tahniah kpd mereka!

PROF,apa pulak assignment next time?

javanese DOVE ! said...

DENGAN INI,

SAYA MERPATI JAWA berazam ingin mendapat dean-list utk setiap semester!!!

oyeah!

muhsin.aminudin said...

xdapat nak join.. huhu. papepon. congrat la..

btw, jomla singgah ke sini. my old blog is accidentally deleted, had to start anew.

mas saari said...

kenapa nama saya tak masuk dlm list padahal saya dah antar penyertaan!

pelik juga ni...ni entri saya

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-jom-daftar.html

Students

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger