Monday, 9 May 2011

Assignment 3 UBM | Tafsiran Anda

SALAM SEJAHTERA.

alhamdulillah setelah selesai meeting dengan semua admin UBM, kali ini UBM akan kembali dengan rentetan assignment yang lebih menarik. tak dilupa slot GA yang akan dianjurkan insyaAllah kalau termampu.so nantikan la ye. erk! berbalik kepada topik utama, kali ini UBM akan memberikan assignment yang ketiga #3 yang pada kali ini bertemakan penafsiran. jum lihat keperluan.

  1. tiada sebarang banner perlu diletakkan.
  2. wujudkan satu entry bertajuk “assignment 3 UBM | Tafsiran Anda”
  3. anda hanya perlu memberi 3 pandangan/tafsiran yang tersirat di sebalik gambar dibawah. of course kena letakkan gambar dibawah di dalam entry anda. ini gambarnya :


app_full_proxy.php

       
4. setelah selesai, postkan link entry anda dalam ruangan komen. dan entry paling kreatif akan   dikongsikan brsama

Senarai Peserta Setakat Ini [amat menyedihkan T__T]
2. jia

DUE DATE :DITUTUP

UBM : nantikan GA yang bakal dilancarkan INSYALLAH

12 comments:

mad khaz said...

boleh join ke?

huhu

UBM said...

semua la boleh join =)

Ailyl Rozanna said...

Menarik ini..

[k]o{q}i[n] said...

dh siap..

http://exsamsed.blogspot.com/2011/05/assignment-3-ubm-tafsiran-anda.html

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

intresting okeh! tapi, nak tafsir mcamne?

jia said...

http://bahagiauntukselamanya.blogspot.com/2011/05/assignment-3-ubm-tafsiran-anda.html

sudah :)
jangan lupa tengok taw.. :)

NurAmal said...

mcm susah je assg kali ni... :P

UBM ADMIN said...

nak tafsir macam mana? itu ikot kekreatifan sendiri... :) tapi kena ada 3 point.

suha said...

cik suha sudah mentafsirkannye (^_^)..sori 4 being late hehehe

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/assignment-3-ubm-tafsiran-anda.html

Nur Eiman Aleesya said...

done
http://nureimanaleesya.blogspot.com/2011/05/assignment-3-ubm-tafsiran-anda.html

MISS QASEH SAIFUDIN said...

daa siap..hihi~sory lambat~

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/assignment-3-ubm-tafsiran-anda.html

tehaFATIHAH said...

finish....
http://teha-amni-da.blogspot.com/2011/05/assignment-3-ubm-tafsiran-anda.html
:D

Students

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger